Pär tackar för sig

Vi hälsar John välkommen!

Från 1 april 2018 tar John Winell över som ny VD för Techno Sverige efter Pär Björkholm. John Winell har en gedigen bakgrund inom fordonsbranschen och har den senaste tiden verkat som konsult. 

– Jag är mycket stolt över att få detta uppdrag. Techno har stora möjligheter att fortsätta utvecklas. Mitt mål är att ge er medlemmar en hög servicegrad och förutsättningar för ökad lönsamhet, säger John Winell.

Under Pär Björkholms ledning har Techno Sverige haft en mycket god utveckling. Pär går nu vidare till rollen som VD för Beck Maskin AB med huvudkontor i Stockholm. John Winell tar över med uppdraget att fortsätta främja medlemmarnas intressen. 

– Jag vill tacka alla medlemmar för roliga och spännande år, säger Pär Björkholm. Tillsammans har vi byggt en stabil och växande verksamhet. Det känns mycket bra att nu kunna lämna över detta uppdrag till John Winell som med sin erfarenhet och kompetens har potential att utveckla Techno Sverige vidare. 

John Winell har tidigare bland annat varit VD för Scania Sverige och Din Bil. 

– Först av allt vill jag sätta mig in i verksamheten ordentligt, göra en grundlig analys och därefter planera för våra framtida satsningar. Jag vill hälsa alla medlemmar välkomna att höra av sig till mig med tankar och idéer, och jag kommer att på något sätt höra av mig till alla medlemmar. Techno Sverige har en viktig roll att spela i vår bransch som komplement till generalagenter och tillverkare. Det slutliga målet är ju alltid att hjälpa medlemmarna att öka omsättningen per kund, avslutar John.

För frågor kontakta:
John Winell, tillträdande VD Techno Sverige: 070-080 67 17
Pär Björkholm, avgående VD Techno Sverige: 070-607 85 00

Intresserad?

Kontakta oss så
hjälper vi dig.

Kontaktpersoner och företagsuppgifter.

Techno Sverige  |  Engelbrektsgatan 6  |  702 12 ÖREBRO  |  E-post: info@technosverige.se  |  Sitemap