Jag har ett bilvaruhus

Starka varumärken till låga priser - bli medlem i Techno Sverige 

Techno Sverige jobbar för att förbättra möjligheterna för dig som bilhandlare. Vårt mål är att erbjuda dig de bästa villkoren för allt du kan behöva i din verksamhet. Helt utan mellanhänder. Visst låter det bra?

Starka varumärken

Vi fokuserar på starka varumärken och goda, långsiktiga relationer med våra leverantörer. Våra viktigaste områden idag är däck & fälg, oljeprodukter samt förbrukningsmaterial.

ABKATI AGA gas Ahlsell Awimex Batteridepån Berner montageteknik Clemondo CWS-boco Dometic Scandinavia ExxonMobil Glasurit Goodyear Handelsbanken Beans in Cup Interwheel KAMA Kemetyl KW Wheels Lyreco Meca Sweden Modul-system Monoflex Valla däck OCL Brorssons Pilkington Pirelli PPG Schwenker Schäferbarthold Total oljor Trucker Univar WashTec Wurth

Omvärldsbevakning 

Techno ser på omvärlden med nyfikenhet och med hjälp av vårt internationella nätverk Tecar upptäcker vi tidigt nya trender och affärsmöjligheter för dig som bilhandlare. Vår organisation drivs utifrån mottot ”maximal kostnadseffektivitet” och vinstmedlen går oavkortat tillbaka till våra medlemmar. Kan det bli bättre?  

Fokusera på din försäljning. Låt oss hjälpa dig med allt det andra.

Intresserad?

Kontakta oss så
hjälper vi dig.

Kontaktpersoner och företagsuppgifter.

Techno Sverige  |  Engelbrektsgatan 6  |  702 12 ÖREBRO  |  E-post: info@technosverige.se  |  Sitemap