NYHET FRÅN DEFA!

Nu kan ni bli konkurrenskraftiga även på laddstationer – inklusive installation

Techno har i dagarna tagit fram ett avtal med DEFA som gör att ni kan erbjuda era kunder laddstationer till samma villkor som bland andra Bilia och Hedin Bil. I avtalet ingår även anläggningsladdare, både för era egna och större kunders anläggningar.

Nu finns alla Technoavtal och villkor på webben!

Under våren har Techno uppdaterat hela webbportalen.

Utseendet känner du i stort sett igen sedan tidigare. Det är innehållet vi fokuserat på. Numera finns alla avtal samlade på webbportalen och alla berörda kan enkelt hitta avtalsvillkoren såsom rabatter, bonus, leverans- och garantivillkor, kontaktuppgifter med mera.   

Eftersom avtalsvillkoren syns, och dessa är konfidentiella, har vi valt att i första läget ge inloggning enbart till vd, reservdelschef och servicemarknadschef hos respektive medlemsföretag. Så snart det bara är möjligt, kommer vi ut till er för att gå igenom både era inköpsvolymer och webben. Då får ni också möjlighet att sprida inloggning till fler medarbetare.   

Besök technosverige.se och logga in med din e-postadress och technosverige19 som lösenord. Uppdatera till ett nytt, säkert lösenord så snart du har loggat in.

När du loggat in, klickar du på Medlemsportal uppe till höger. Klicka sedan på respektive leverantör för att se avtalsvillkoren och avtalet i sin helhet.   

Har du frågor? Vill du redan nu vill ge inloggning till fler medarbetare? Eller behöver du något annat från oss? Mejla eller ring, så löser vi det.

Niklas Eriksson, projektledare Inköp
T: +46 (0) 702 94 40 90
E: niklas.eriksson@technosverige.se

Techno Sverige  |  Engelbrektsgatan 6  |  702 12 ÖREBRO  |  E-post: info@technosverige.se

{newsletterUserName}, du har fått detta e-postutskick då du är medlem eller leverantör till Techno. Din registrerade e-postadress är {newsletterUserEmail}. {unregisterUserLink}Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss, avregistrera dig här.{unregisterUserLinkEnd}