Hej alla medlemmar

Ytterligare ett Techno-år går mot sitt slut och det är dags att summera vad som har hänt med oss på den turbulenta bilmarknaden.

Vi har tagit fram en ny medlemsportal på webben där alla med sin inloggning (som vi hoppas att alla har, annars kontakta John eller Niklas), kan se sina priser och villkor hos alla våra leverantörer. Detta arbete har även inneburit att vi uppdaterat och med framgång omförhandlat en stor del av våra avtal. 

Scorecard på samtliga medlemmar finns nu så man kan se utveckling mot övriga medlemmar inom våra fem arbetsområden. Och apropå de fem områdena:   

Däck

På däckmarknaden har det skett väldigt stora förändringar under året och vi ser att det kommer ge effekt under år 2020. 

Olja

Vi är i slutfasen av en upphandling som genomförs för 13 medlemmar, främst inom Mercedes, Kia och PSA. Det är tydligt att det händer saker även på oljemarknaden och vi ser ut att göra stora besparingar. 

Verktyg

Detta område fortsätter utvecklas, främst med Würth som motpart och förutom att man numera kan köpa Blåkläder på avtalet, så kan man även bjuda in underverkstäder till avtalet och på så sätt tjäna egna bonuspengar. 

Tillbehör 

Katalogerna till VW transportbilar har kommit i utökad upplaga och nu pågår arbetet med MB katalog. Nu börjar vi också få se resultatet och i snitt säljer handlarna 40 % mer tack vare katalogerna. 

Energi och Elbilar

Elbilar kommer ju på bred front och vi har därför tagit fram ett avtal med DEFA på laddstolpar. Inom området Energi och Elbilar händer mycket som vi hoppas kunna återkomma med i början på 2020. 

Ett stort tack för 2019 och kickstart 2020!  

God Jul och Gott Nytt År önskar   
John & Niklas på Techno

Techno Sverige  |  Engelbrektsgatan 6  |  702 12 ÖREBRO  |  E-post: info@technosverige.se

{newsletterUserName}, du har fått detta e-postutskick då du är medlem eller leverantör till Techno. Din registrerade e-postadress är {newsletterUserEmail}. {unregisterUserLink}Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss, avregistrera dig här.{unregisterUserLinkEnd}